Styling &
Decorations

Over JUD. Styling & Decorations

Ik ben in 2013 gestart met JUD. Styling & Decorations, JUD.  heeft zich in de loop der jaren gepositioneerd als professional als het gaat om Styling & Decorations. Naast het feit dat uw winkel of onderneming op moet vallen tussen de vele concurrerende bedrijven, is het essentieel dat uw productpresentatie aansluit bij uw doelgroep en inspeelt op de wensen van de consument.

JUD. Styling verzorgt unieke en uit het oog springende etalages in winkels en organisaties uit de detailhandel, horeca of bij evenementen. Met een breedspectrum aan klanten, uiteenlopende projecten, een gedreven passie en creativiteit weet JUD. Styling altijd aan te sluiten op de wensen van de klant en consument.

Geïnteresseerd

Bent u geïnteresseerd? JUD-Styling helpt u graag verder als het gaat om het decoreren van uw bedrijf of etalage. Neem via onderstaande knop contact met mij op voor een vrijblijvende offerte.

BLOEMEN

JUD. Styling biedt u een uniek concept! Wilt u elke week een nieuw vaasje verse bloemen op tafel? JUD. Styling verzorgt wekelijks een sfeervol vaasje bloemen.

KERST

Laat uw bedrijf of etalage decoreren
passend bij de warme sfeer
van de Kerstperiode.

KANTOREN

Uw kantoor blijft levendig en u creëert een prettige werksfeer door de decoratie regelmatig te veranderen. Dit kan bijvoorbeeld passend bij het seizoen.

HORECA

U kunt uw horecabedrijf laten decoreren
voor vele gelegenheden
zoals feestdagen, seizoenen, feesten
of andere speciale gelegenheden.

ETALAGE

De juiste presentatie van uw etalage
kan leiden tot meer aandacht en klandizie.
Een creatieve etalage presenteert
uw producten op de juiste manier.